Author Topic: FMU's..........  (Read 4351 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline CBURKE

  • JDM Wannabe
  • *
  • Join Date: Apr 2010
  • Posts: 176
  • Karma: 1005

  • Activity
    0%
FMU's..........
« on: May 18, 2010, 11:31:22 am »
Anyone using one? I am only asking because if I do turbo my hatch it will be sometime before I can go OBD1 and get a real tune so I was thinking of running a FMU for a little... .........

Offline Thundercat

  • Duh, Winning!
  • Global Moderator
  • Steppin' it up!
  • *****
  • Join Date: May 2009
  • Posts: 2416
  • Karma: 124
  • Tuck'd & Swap'd

  • Activity
    0%
    • Your lookin at it
Re: FMU's..........
« Reply #1 on: May 18, 2010, 12:09:29 pm »
not runnng one myself but i hear it works fine for turning up the boost some and compensat ing for leaning out....i believe you max out around 390cc on the injectors with these.... you probably already know this but here ya go
~CREW LEGIT~JJ AUTOWERKS
~IMPORTALLIANCE.ORG~All IN FAB~BISIMOTO~

Offline CBURKE

  • JDM Wannabe
  • *
  • Join Date: Apr 2010
  • Posts: 176
  • Karma: 1005

  • Activity
    0%
Re: FMU's..........
« Reply #2 on: May 18, 2010, 04:31:10 pm »
Thank you! Do guys run there stock injectors or the DSM 450s? Can you even run a 450 with an FMU and the car run fine..... ..?

Offline Thundercat

  • Duh, Winning!
  • Global Moderator
  • Steppin' it up!
  • *****
  • Join Date: May 2009
  • Posts: 2416
  • Karma: 124
  • Tuck'd & Swap'd

  • Activity
    0%
    • Your lookin at it
Re: FMU's..........
« Reply #3 on: May 18, 2010, 05:27:43 pm »
most ppl run stock ...since upgrading the injectors incorpora tes more fuel which requires more tuning
~CREW LEGIT~JJ AUTOWERKS
~IMPORTALLIANCE.ORG~All IN FAB~BISIMOTO~

Offline CBURKE

  • JDM Wannabe
  • *
  • Join Date: Apr 2010
  • Posts: 176
  • Karma: 1005

  • Activity
    0%
Re: FMU's..........
« Reply #4 on: May 18, 2010, 05:50:18 pm »
Thats what I was thinking. I don't want more then say 4 to 5 LBS of boost. Doing it more for the build, not going to race or anything!
« Last Edit: May 19, 2010, 02:58:08 pm by CBURKE »

Offline Thundercat

  • Duh, Winning!
  • Global Moderator
  • Steppin' it up!
  • *****
  • Join Date: May 2009
  • Posts: 2416
  • Karma: 124
  • Tuck'd & Swap'd

  • Activity
    0%
    • Your lookin at it
Re: FMU's..........
« Reply #5 on: May 18, 2010, 06:23:20 pm »
that's understan dable..me personall y, i would wanna step on it and turn the boost up..just so i'm ready for whatever
~CREW LEGIT~JJ AUTOWERKS
~IMPORTALLIANCE.ORG~All IN FAB~BISIMOTO~

Offline o KuSH o

  • n00b
  • Join Date: May 2010
  • Posts: 12
  • Karma: 0

  • Activity
    0%
Re: FMU's..........
« Reply #6 on: May 20, 2010, 02:09:52 am »
i personall y would never run a FMU....

are you obd0 ??

get a PM6 and chip it... i got a good basemap i can let you use.. its for 450cc injectors ... ive been running 10psi on the stock map sensor for like 2 years now no probs...
BUILT and TURBO


Offline Thundercat

  • Duh, Winning!
  • Global Moderator
  • Steppin' it up!
  • *****
  • Join Date: May 2009
  • Posts: 2416
  • Karma: 124
  • Tuck'd & Swap'd

  • Activity
    0%
    • Your lookin at it
Re: FMU's..........
« Reply #7 on: May 20, 2010, 01:00:41 pm »
yea he's still obd0
~CREW LEGIT~JJ AUTOWERKS
~IMPORTALLIANCE.ORG~All IN FAB~BISIMOTO~

Offline CBURKE

  • JDM Wannabe
  • *
  • Join Date: Apr 2010
  • Posts: 176
  • Karma: 1005

  • Activity
    0%
Re: FMU's..........
« Reply #8 on: May 21, 2010, 11:04:05 am »
i personall y would never run a FMU....

are you obd0 ??

get a PM6 and chip it... i got a good basemap i can let you use.. its for 450cc injectors ... ive been running 10psi on the stock map sensor for like 2 years now no probs...


I have the PM6...... .I can do that! Ok well I will hit you up when I am ready then! Maybe even get a spare ECU and just get that part out of the way! Now I just need to learn to Chip lol

Offline o KuSH o

  • n00b
  • Join Date: May 2010
  • Posts: 12
  • Karma: 0

  • Activity
    0%
Re: FMU's..........
« Reply #9 on: May 21, 2010, 04:16:37 pm »

I have the PM6...... .I can do that! Ok well I will hit you up when I am ready then! Maybe even get a spare ECU and just get that part out of the way! Now I just need to learn to Chip lol

hmm ya i dont know how to chip either... . turbo1.5 from www.turbo d16.com chipped my ecu for me..

BUILT and TURBO


Offline CBURKE

  • JDM Wannabe
  • *
  • Join Date: Apr 2010
  • Posts: 176
  • Karma: 1005

  • Activity
    0%
Re: FMU's..........
« Reply #10 on: May 21, 2010, 05:22:37 pm »
hmm ya i dont know how to chip either... . turbo1.5 from www.turbo d16.com chipped my ecu for me..



How much?

Offline o KuSH o

  • n00b
  • Join Date: May 2010
  • Posts: 12
  • Karma: 0

  • Activity
    0%
Re: FMU's..........
« Reply #11 on: May 23, 2010, 12:05:53 am »
How much?

cheap like 10 or 20 bucks
BUILT and TURBO


Offline CBURKE

  • JDM Wannabe
  • *
  • Join Date: Apr 2010
  • Posts: 176
  • Karma: 1005

  • Activity
    0%
Re: FMU's..........
« Reply #12 on: May 25, 2010, 11:49:17 am »
Well hell, I can do that!

Offline o KuSH o

  • n00b
  • Join Date: May 2010
  • Posts: 12
  • Karma: 0

  • Activity
    0%
Re: FMU's..........
« Reply #13 on: June 07, 2010, 09:09:01 pm »
ehhh i cant get a hold of him so im tryin to find another guy from thezcr.co m

ill let you know when i get ahold of him and how much it costs...

http://www.clubcivic.com/board/showthread.php?t=186644
BUILT and TURBO


Offline CBURKE

  • JDM Wannabe
  • *
  • Join Date: Apr 2010
  • Posts: 176
  • Karma: 1005

  • Activity
    0%
Re: FMU's..........
« Reply #14 on: June 08, 2010, 10:43:44 am »
Your the man!  ;D